Workshop i Kontaktimprovisasjon i Bergen

Workshop
19 Oct 2019 -  20 Oct 2019
19 Oct 2019 @ 11.00 am 20 Oct 2019 @ 3.00 pm
Cornerteateret - Kong Christian Frederiks plass 4, Bergen, Norway - Show map
Workshop i Kontaktimprovisasjon i Bergen - Cornerteateret - Bergen, Norway

Velkommen til workshop i kontaktimprovisasjon for nybegynnere og erfarne. Dette er en mulighet til å dykke dypere inn i kroppen og i prinsippene som ligger til grunn for kontaktimprovisasjon.

Temaet for workshopen er den relasjonelle kroppen.
Vi skal utforske forbindelser i vår egen kropp, og bevege oss fra rommene inni kroppen til rommene imellom oss.

Kontaktimprovisasjon er en dans som oppstår i møte med en annen person, idet vi sanser og forholder oss til rommet imellom oss. Denne workshopen er for deg som er ny i kontaktimpro, og for deg som vil forske videre på bevegelse og på sammenhenger mellom kroppen, oppmerksomheten og omgivelsene våre.

 

In this workshop we will focus on the basic principles of CI: the relational body, and sensing the space inside and the space outside of our body

Cornerteateret

Kong Christian Frederiks plass 4
Bergen
5006
Norway

Cornerteateret er et produksjons – og visningshus for det frie scenekunstfeltet, og et kreativt scenehus for barn og unge.

Huset rommer to blackbox-saler i første etasje, samt bar og en mindre scene i tilknytning til denne. I andre etasje er det tre prøvesaler, og i tredje er det kontorfasiliteter m.m. Les mer om fasilitetene her

Cornerteateret er et samlingspunkt for hele det frie og det frivillige scenekunstmiljøet i Bergensregionen, og dekker et bredt spekter av de behov som er knyttet til produkjonstekniske og administrative oppgaver.

Målet er å legge til rette for et enda større spekter av aktiviteter, som konferanser, kurs, undervisning og lignende. Slik kan Cornerteateret fremstå som et allbruks scenekunsthus, og et kraftsentrum for den frie scenekunsten på Vestlandet. Her skapes rom for gjensidig inspirasjon, kreativitet, kompetanseutvikling og kunnskapsoverføring.

Cornerteateret driftes av selskapet Teaterdrift Bergen AS, og er et samboerskap mellom Vestlandske Teatersenter og Proscen.